fbpx

30 perces ingyenes online coaching – azoknak, akik kockázatmentesen megismernének

0Ft

Unod a munkád? Utálod a hétfőt? Belekezdnél egy új karierrbe, de nem tudod hogyan indulj el?Nem tudod, hogy merre van az előre?

Ha valamelyik kérdésre igennel válaszolnál, akkor gyere el hozzám 20 perces ingyenes konzultációra!

Kategória:

A konzultáció több mindenre is jó. Egyrészt jobban megismerjük egymást és így megérezheted, hogy én vagyok-e az a szakember, akivel szívesen dolgoznál. Lehetőség lesz arra is, hogy te kifejtsd a helyzeted én pedig elmondjam, hogy hogyan és miben tudok segíteni. A beszélgetés során röviden áttekintjük, hogy miben vagy, mik a céljaid és egy-két konkrét tippet is kaphatsz már a témádban, rávilágít mélyebben az elakadásra, gyorssegély lehet, vagy felvillantja a jövőddel kapcsolatos lehetőségeket.

A konzultáció ingyenes, kötelezettségektől mentes és garantáltan jobban fogod érezni magad utána, hiszen máris tettél valamit, hogy haladj az ügyedben.

Jelentkezni tudsz a termék kosárba tételével.  Ezután fogom küldeni a linket az időpontfoglalóval.

Felhasználási feltételek:

30 perces ingyenes konzultációt új kliensek foglalhatnak. A konzultáció online, Google Meet segítségével zajlik. Amennyiben a megbeszélt időpontban nem tudsz mégsem megjelenni, legkésőbb 24 órával korábban jelezd, különben sajnos elveszíted az ingyenes lehetőséget. Időpontot módosítani egyszer lehet.

A konzultáció feltétele az időpontfoglalóban feltett kérdések megválaszolása. Amennyiben a válaszok alapján úgy ítélem, hogy a jelentkező problémája nem tartozik az én kompetenciámba, fenntartom az időpont törlésének lehetőségét.