fbpx

Ennyi ideig tudsz még late bird akcióval jelentkezni:

nap
óra
perc

Most álláskereső bónusszal!

Válts karriert és érezd, hogy élsz!

Munkába visszatérő anyuka vagy?

Sokszor előfordul, hogy az anyukák a GYES után már nem akarnak visszamenni a régi melójukba, vagy esetleg nincs is rá lehetőség. Ilyenkor eléggé szorongató érzésük lehet, hogy mihez is kezdjenek. Ráadásul van egy luk is az önéletrajzukban, kínzó gondolat, hogy ezt hogy magyarázzuk?

Művész, civil szakember, pedagógus vagy?

Van sejtésed, hogy mi a hivatásod, valami kreativ, valami, ami jó hatással van a világra, de nem tudod, hogyan élhetél is meg belőle? Már próbálkoztál, de kiégtél, és lassan ottartasz, hogy bármi jó, csak kifizesse a számlákat? De azért mégsem tenne boldoggá, hogyha csak pénzért dolgoznál?

guy, man, people-2617866.jpg

Vagy csak nem tesz boldoggá a munkád és váltanál?

A mókuskerékben tekered mindennap, hogy fizetni tudd a számláidat? Az lettél, amit a szüleid szerettek volna?Úgy volt, hogy csak átmenetileg csinálod ezt a lélekölő munkát, de beleragadtál? Félsz, hogy túl öreg vagy már váltani?Vajon mi a kiút?

Szóval,nem tudod, hogy merre van az előre?
Akkor jó helyen vagy!

Nem vagy egyedül! Sokakra igaz, hogy külső körülmények, elvárások, vagy belső bizonytalanságok miatt elsodródnak önmaguktól, nem tudják, vagy nem merik tudni, hogy mit szeretnének valójában csinálni és egy idő után el is hiszik, hogy nem lehetséges. Vagy esetleg elindulnak a hivatásuk útján, de valahol megakadnak és elbátortalanodnak. Rengeteg idő és energia megy el ilyenkor az aggódásra, a sikertelen és frusztráló keresgélésre, és/vagy a vacak munkahelyen való túlélésre. Kevesen tudják, hogy ilyenkor a megoldás onnan indul, hogy meg kell találni a visszakapcsolódást a valódi önmagadhoz, az igazi énhez és onnan elkezdeni újraépítkezni. Erre az önmagadhoz való kapcsolódásra épülhet az életcélod/IKIGAI-od. 

Gyere el az “Élj az életcélodból” – online karrierváltó csoportba és segítünk, hogy olyan munkát keress vagy teremts magadnak, amit szeretsz, amiben jó vagy, amiből meg is élsz, ráadásul a világnak is jó. Tehát, hogy megélj az életcélodból. A programon jó társaságban leszel, egy kis csapatnyi hozzád hasonló karrierváltóval oszthatod meg a helyzeted a gondolataid/érzéseid, nehézségeid. A program megnevezése azért közösségi és nem csoportos, mert 6 héten át végig ugyanazokra a résztvevőkre számítok és nem titkolt célom, hogy egy kis támogató közösség kovácsolódjon belőlük.

Élj az életcélodból csoport - tematika

Mire számíhatsz a csoporton?

Karrierváltás 6 lépésben, azaz a témáink:

 1. Karrier vízió/misszió és célok: azaz, hogy mit is szeretnél?
 2. Erősségek és erőforrások: megnézzük mire és hogyan tudsz építeni, hogy olyan legyen a melód, amit szeretnél, legyen az belső erősség (tudás, kompetencia, értékek stb.) vagy külső erőforrás, mint pl.: támogatók
 3. Akadályok és elhárításuk: Miken kéne túllenned ahhoz, hogy azt a munkát csináld, amit igazán szeretnél és meg is élj belőle? Azonosítjuk és eloszlatjuk a hiedelmeket, negatív mintákat, programokat stb.
 4. Az álommelód és a formája: lehetőségeket és ötleteket gyűjtünk és elemzünk arra, hogy mi akarsz lenni, milyen formában (vállalkozás, vagy alkalmazás) 
 5. Akcióterv: az eddigieket tervvé kovácsoljuk, hogy tudd mikor mit fogsz tenni, hogy meglegyen az álommelód 
 6. Fenntartás, érzelmek kezelése: összeszedjük mit tehetsz azért, hogy ne csökkenjen a lendületed az önmegvalósításban és kezelni tudd a kudarcokat, nehézségeket, stresszt 

A jó hangulatú alkalmakon párhuzamosan fogunk pragmatikus kérdésekkel és a dolgok érzelmi/önismereti mélyebb oldalával is foglalkozni. Jöhetsz akkor is, ha úgy gondolod inkább vállalkozó lennél, vagy ha úgy gondolod inkább alkalmazott, vagy még nem tudod. Megkapod ezeket az eszközöket is:

 • hatékony karrierváltó önéletrajz és motivációs levél írás
 • kreatív álláskeresési stratégiák
 • magabiztos interjú technikák
 • vállalkozás, vagy alkalmazás teszt és kiértékelése
 • vállalkozási ötlet kidolgozása/értékelése

Ha eljössz a csoportba

 • egy óriásit lépsz előre az önmegvalósító karrierváltásod útján
 • alábbhagy benned a szorongás és a bizonytalanság, hiszen letisztulnak a karriercéljaid és az odavezető út 
 • rengeteg eszközt, támogatást, visszajelzést és tippet és figyelmet kapsz ahhoz, hogy megtaláld, vagy megteremtsd az álommelót
 • rájössz, hogy miért nem ment eddig és hogy mitől megy majd jobban
 • összeraksz egy hozzádillő akciótervet arra, hogy mikor mit kell tenned, hogy elérd a céljaidat
 • nem mellesleg egy elfogadó, inspiráló közösségben töltöd az időt, ahol mindenki az önmegvalósító karrierváltásán dolgozik

Itt olvashatsz néhány visszajelzést az előző  karrierváltó csoport résztvevőitől:

“Juli nekem elsősorban abban segített, hogy letisztult bennem az az irány, amit a legszívesebben csinálok. Jobban bízom magamban és abban, hogy azzal érdemes foglalkoznom, amivel a legjobban szeretnék és hogy ebből megélni is lehet.” Dóri

“Nagyon sokat adott a csoport. Amik itt az alkalmakon megfogalmazódtak bennem, kimondódtak, leíródtak ezek számomra nagyon fontos útirányt adtak.” Anna

“Nagyon élveztem a kurzust! Egyszerre volt vidám, könnyed, játékos, és hasznos. A csoportból mindenki lépet egy nagyot az útján, akár gyakorlatban, akár mentálisan.” Orsi

“Szerintem jó a stílusod ehhez a munkához, kellően határozott, mégis a hibákat elfogadó, toleráns, kedves személyiségnek éreztelek.” “Nagyon sok jó technika volt, amiket tudok alkalmazni”. Petra

Aki tartja...

Az csoportot vezeti Vida Júlia, karrier és life coach – életviteli tanácsadó, szívügy projektek facilitátora, önismereti tréner

Jellemzően 30 feletti pályaváltóknak segítek megtalálni az etikus önmegvalósítás útját. Amiben hiszek az az Ikigai, tehát, hogy mindenkinek lehet olyan munkája, amit szeret, amiben jó, amiért megfizetik és amire a világnak is szüksége van és a négy tényező egyszerre teljesül.
Szerintem, ha minél többen megtalálják az Ikigai-t akkor az egyénnek és a világnak is jobb lesz, ez tehát minden szinten hat.
Én miért csinálom ezt? Azért, mert nekem ez az önmegvalósítás. Kanyargós életutam során rájöttem, hogy olyan szerepekben érzem igazán otthon magam, ahova érzékenység kell, figyelem, összefüggések átlátása, embereknek tudok segíteni a fejlődésben és ezáltal pozitív hatással lehetek az életükre. Coachságom tehát egyszerre jó nekem és a kliensnek is.

Vida Júlia life coach

Praktikus információk

Időpontok: március 14-től április 18-ig hetente, csütörtökön délután 18:00-tól 20:00-ig

Helyszín: online, Google Meeten

Résztvevők száma: minimum 6 maximum 12 fő

Árakért görgess lejjebb! Jelentkezési határidő március 11. hétfő.

1 db ösztöndíjas helyre van lehetőség kevesebb, mint negyedáron.

Fizetés: előre utalással, részletfizetés lehetséges (2 részletben, megbeszélés szerinti ütemezésben)

Ha kérdésed van írj ide: errevanazelore@gmail.com vagy használd a felugró azonnali chat funkciót.

Jelentkezni a csoportba a jelentkezem gomb megnyomásával és a linken található űrlap kitöltésével tudsz. FIGYELEM! Nem mindenkinek való a csoport, minden jelentkezővel elbeszélgetek és ha úgy találom, hogy nem, vagy most nem illenél a csoportba, akkor azt megmondom kedves határozottsággal. Ilyenkor vagy ajánlok neked egyéni üléssorozatot, vagy átirányítalak más, a számodra megfelelőbb szakemberhez.

 

Gyakran ismételt kérdések

Alapvetően csoportos coaching módszerekkel dolgozunk online, amiben lesznek páros, nagy csoportos és egyéni feladatok, beszélgetések és játékok is. A life és karrier coaching, az önismereti tréningek, a pszichológia és a permakultúra eszköztárából is merítünk. Az alkalmakon rövid tudásátadás is lesz, amelyhez ppt készül. Két alkalom között lesz házi feladat, amelyre adok személyre szabott visszajelzést, illetve a zárt Facebook csoportunkban is folyik majd róla a szó. A csoporthoz mindenkinek jár egy 45 perces egyéni “hogy állsz” konzultáció is, amelyben megnézzük, hogy hogy állsz 🙂 A középutas és a prémium csomagokban pedig 1 illetve 2x 90 perces egyéni konzultációk is vannak, amelyeknek a segítségével még intenzívebben haladhatsz a céljaid felé.

Minden csomagra lehet részletfizetést kérni, ezesetben a teljes összeg felét kell előre befizetned, a második részletet pedig megegyezés szerint, de még a csoport vége előtt várom tőled. Egy ember számára tudok ösztöndíjas helyet adni, ő 10 000 forint befizetésével és kisebb segítői feladatok vállalásával tud jönni. Az ösztöndíjra a jelentkezési határidő február 14. Kérlek jelezd az űrlapon, ha az ösztöndíjas helyre szeretnél pályázni. Az ösztöndíjast a jelölt motiváltsága és szociális helyzete alapján választom ki. 

Alapvetően az a cél, hogy mindenki ott legyen minden alkalmon, hiszen akkor tud a legtöbbet kivenni a csoportból. De ha nem tudsz egyszer jönni, nincs katasztrófa, az alkalom anyagát és a házit tartalmazó ppt-t mindig megkapják a résztvevők, illetve a munkafüzet is a kezedben lesz, szóval fel tudod majd venni a fonalat. Ha kérdésed van, mindig felteheted a FB csoportban.

Kérlek, hogy PC-ről, vagy laptopról csatlakozz, ha nem tudod megoldani egyeztessünk. 

Írj ide: errevanazelore@gmail.com vagy használd a felugró azonnali chat funkciót.

Biztosan, de nem ilyen célzottan és hatékonyan. A csoportok alatt sokszor derülnek ki olyan elakadások, amelyekkel még tapasztalt önismerők sem találkoztak, vagy találkoztak, de mégsem tűnt még el az a blokk teljesen. Ezek kezelésére remek lehetőséget ad a csoport. Emellett természetesen ott lesznek a pragmatikus melóteremtő eszközök is a végén a kezedben, amelyek segítségével lényegesen könnyebbé válik a karrierváltás.

Ebben a promócióban kapsz egy 90 perces ingyenes álláskeresési gyorssegély konzultációt, ami azt szolgálja, hogy minél hamarabb legyen egy “elég jó’ állásod. Ezt az alkalmat használhatod álláskeresési stratégia kialakítására, CV tökéletesítésre, állásinterjú gyakorlásra.

Alapcsomag

FT46000
FT 42000 ha március 13. éjfélig jelentkezel
 • 6 alkalom 2 órás online csoportfoglalkozás
 • 45 perc "hogy állsz" egyéni konzultáció
 • privát Facebook csoport tagság
 • nyomtatható munkafüzet
 • csoportünneplő közös kávézás

Középutas csomag

FT66000
FT 62000 ha március 13. éjfélig jelentkezel
 • 6 alkalom 2 órás online csoportfoglalkozás
 • 45 perc "hogy állsz" egyéni konzultáció
 • privát Facebook csoport tagság
 • nyomtatható munkafüzet
 • csoportünneplő közös kávézás
 • + 1x90 perces egyéni konzultáció: téma, amiben elakadtál, vagy plusz álláskeresési/vállalkozásbeindítási támogatás
 • 1 CV VAGY 1 vállalkozói bemutatkozó szöveg felturbózása
népszerű

Prémium csomag

FT86000
FT 82000 ha március 13. éjfélig jelentkezel
 • 6 alkalom 2 órás online csoportfoglalkozás
 • 45 perc "hogy állsz" egyéni konzultáció
 • privát Facebook csoport tagság
 • nyomtatható munkafüzet
 • csoportünneplő közös kávézás
 • +2X90 perces egyéni konzultáció: téma, amiben elakadtál, vagy plusz álláskeresési/vállalkozásbeindítási támogatás
 • 1 CV és egy motivációs levél, VAGY 1 vállalkozói bemutatkozó szöveg és egy üzleti közösségi média oldal felturbózása

Csapj le a helyedre most és kezdj el élni!