fbpx

Törj ki a mókuskerékből! 4 alkalmas csomag – azoknak, akik szeretnék megtalálni a hivatásukat

59,000Ft

 • Szívesen törnél ki a mókuskerékből, hagynád ott az unalmas/lélekölő munkát, az egész napos rohanást, az olyan melót, aminek nincs más előnye, mint hogy fizeti a számláidat?
 • Azt a pályát választottad, amit a szüleid, vagy mások vártak tőled, de nem tesz boldoggá, mert ez nem te vagy?
 • Kevés a pénz és sok a munka? Szörnyű a főnököd? Vagy más olyan körülmény(ek) nem stimmel(nek), ami(ke)n már régóta nem tudsz változtatni?
 • Jó lenne, ha élvezetes munkát tudnál végezni értelmes célért és szeretnéd, ha mindeközben a munkakörülményeid is méltók lennének, olyanok, amilyet szeretnél?

Ha valamelyik kérdésre a válasz igen, akkor válaszd a 4 alkalmas Törj ki a mókuskerékből! programot és segítek neked, hogy olyan munkát teremthess magadnak, ami egyszerre önmegvalósítást és méltányos bevételt is hoz a számodra.

 

 

 

Kategória:

A japánok úgy hívják, Ikigai, azaz az életcélod, avagy amiért úgy érzed érdemes kikelni reggel az ágyból. Ami egyszerre a hivatásod, a szakmád, a szenvedélyed és a küldetésed. Ami annyira érdekel, hogyha belemerülsz akár elfelejtesz enni és még a WC-re kimenni is. Ha erre rátalálsz, akkor a munka többé nem üres harc azért, hogy be tudd fizetni a számlákat, nem szenvedés a hétfő, hanem valami, amiből folyamatosan kapod az energiát, miközben öröm adni is bele.

Ha eljössz hozzám erre a programra akkor biztosan elindulsz az igényeidnek és értékrendednek megfelelő meló felé!

Mit fogunk csinálni?

A program a következő elemekből tevődik össze:

 1. Ki vagyok én és mi a misszióm? Mélyebb önismereti módszerekkel segítek visszatalálni az igazi énedhez, hogy rájöjj mi az a munka/szakma, amit valójában TE szeretnél csinálni. Megtaláljuk, hogy mi a te IKIGAI-od, azaz, mi az a hivatás, amelyben egyszerre érvényesül a következő 4 tényező: ezt szeretnéd, ebben vagy jó, ezért megfizetnek és a világnak is szüksége van rá.
 2. Szakmai iránytű: Karrierorientációs eszközök segítségével áttekintjük az eddigi munkatapasztalataidat és az erősségeidet, amikre tudsz támaszkodni; meghatározzuk a munkával kapcsolatos preferenciáidat, azonosítjuk a fejlesztendő területeidet, elhárítjuk az esetleges akadályokat.
 3. Vállalkozás vagy alkalmazás? Átbeszéljük, hogy vállalkozni szeretnél vagy inkább alkalmazásban lenni, vagy esetleg a kettő kombinációja és melyik opció mivel jár
 4. Lépés előre: Segítek átgondolni mikor és hogyan lenne érdemes otthagyni a munkahelyedet, ha ezt szeretnéd. Kitaláljuk az első lépéseket az új hivatásod irányába.

Kiegészítő elemek- azaz ezek is program részei lehetnek még igények és idő függvényében:

 • álláskeresési tippek
 • CV/motivációs levél átnézése
 • állásinterjú felkészítés
 • vállalkozási ötlet megfogalmazása
 • üzleti honlap/Facebook oldal megalapozása

Hova juthatsz el? A program végére eljuthatsz odáig, hogy látod a fényt az alagút végén, azaz már tudod milyen munkát / vállalkozást szeretnél és tudod, hogy ez lehetséges. Akár már fel is mondtál a munkahelyeden, vagy van egy terved arra, hogy hogyan fogsz felmondani. Tudod, hogy mik az első lépések a vágyott szakmád/munkahelyed/vállalkozásod irányába, sőt, már meg is tettél néhányat.  Megnyugodtál, lelkes és motivált leszel a céloddal kapcsolatban.

IDŐTARTAM : 4x 90 PERC 

A konzultációk online zajlanak, élő találkozási lehetőség alkalmankénti 3000 forintos felár ellenében lehetséges. Részletfizetés megoldható egyedi megegyezés alapján.

Szükség esetén a csomag befejezése után további maximum 2 alkalom vásárolható csomagáron.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Törj ki a mókuskerékből! 4 alkalmas csomag – azoknak, akik szeretnék megtalálni a hivatásukat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük